D@rK^sTyLe ;x V.I.P
| Subiect: Snowball war Dum Mai 23, 2010 4:21 pm | |
| [size=150]SnowBall war Tutorial[/size]Descriere: Am dat si eu din intamplare peste acest mod, si intamplarea a fost sa imi placa si nu numai mie , ci si celorlalti caror i l-am recomandat. In acest mod nu exista arme, doar cutitul. La inceputul rundei aveti un bulgare pe care daca il aruncati o sa va dea automat altul. [size=130] Instalare[/size] [size=130] 1.[/size] Se descarca modul de aici . [size=130] 2. [/size]Dupa ce ati descarcat, dezarhivati arhiva in orice loc. [size=130] 3. [/size]Intrati in - Cod:
-
HLDS\cstrike\addons\amxmodx\plugins , unde copiati pluginul snowball [size=130] 4. [/size]Intrati - Cod:
-
HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins.ini , unde copiati urmatoarea linie: - Cod:
-
snowball.amxx
[size=130]CVAR-uri[/size] - Cod:
-
sw_toggle 1 // Modul activat sau dezactivat sw_friendly 0 // Friendly fire sw_damage 100 // Damage-ul facut de bulgar sw_dm 0 // Respawn on sau off sw_dm_time 2.0 // In cat timp sa reinvii sw_snowball_gravity 0.3 // Gravitatea bulgarului sw_snowball_velocity 2.0 // In cat timp sa iti apara bulgarul din nou sw_crosshair_remove 1 // Cu sau fara crosshair sw_spawn_protection 1 // Spawn on sau off sw_spawn_protection_time 3.0 // Durata protectiei spawn (default 3.0) [size=130]Continut Arhiva[/size]- Fisier sw.amxx pe care il puneti in configs ( + data / scripting , unde trebuiesc. )
- Modele si Sunete specifice modului
Filmulet mod[video] https://www.youtube.com/watch?v=-V4NunfquuY[/video] | |
|