HackCS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O prada mortala

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
AlexPinguin
G. Moderator
G. Moderator

Data de inscriere : 23/05/2010
Localizare : Buzau:X

O prada mortala Empty
MesajSubiect: O prada mortala   O prada mortala EmptyDum Mai 23, 2010 1:31 am

Documentarul prezintă ziua de lucru, în cea mai ucigătoare meserie din lume. 1500 pescari s-au adunat, în toiul iernii, pentru sezonul de pescuit crabi imperiali, în Alaska.
Valuri de 12 metri, un frig cumplit, recipiente de 300 kg pentru pescuit crabi, un procent de accidentări de aproape 100%, dar şi şansa de a câştiga destui bani pentru a întreţine o familie un an, după doar câteva luni de muncă. Aflaţi mai multe despre una dintre cele mai periculoase meserii din lume, pescarii de crab din Alaska, urmărind seria "O pradă mortală". În condiţii meteorologice dificile, nimeni nu vrea să suporte apele agitate ale Mării Bering mai mult decât trebuie. Oamenii îndură temperaturi sub zero grade Celsius şi vânturi de 50 de noduri, care îi doboară şi îi târăsc pe punte. Nu numai vremea obligă echipajele să lucreze în ture de 20 de ore: trebuie să respecte termenele exigente impuse pentru prelucrarea fructelor de mare şi să diminueze costul combustibilului. Programul urmăreşte echipajele şi căpitanii a cinci vase înfruntând condiţii dificile ca să îşi câştige existenţa şi, adesea, ca să continue o tradiţie care există în familie de câteva generaţii.
Sus In jos
LaMaIe
Echipa HackCS
Echipa HackCS

O prada mortala Empty
MesajSubiect: Re: O prada mortala   O prada mortala EmptyDum Mai 23, 2010 2:54 am

nush frate cum rezista aia acolo Smile) daca eram eu pe vas si venea un val mare din prima juma de ora eram aruncat de pe vas)Smile
Sus In jos
AlexPinguin
G. Moderator
G. Moderator

Localizare : Buzau:X

O prada mortala Empty
MesajSubiect: Re: O prada mortala   O prada mortala EmptyDum Mai 23, 2010 3:01 am

tu mureai din prima=)))
Sus In jos
Continut sponsorizat

O prada mortala Empty
MesajSubiect: Re: O prada mortala   O prada mortala Empty

Sus In jos

O prada mortala
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
HackCS :: HackCS - Diverse :: Filme si Televiziune-
Mergi direct la:  
OnlyOns.NeT
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Cookies | Discuții recente